Husk whisky til pokeraften

0
729


Der er mange ting, du skal huske, når du skal holde pokeraften. Du skal have plads til alle dine gæster, du skal have nok at spise og drikke, og så skal du naturligvis have det rigtige pokerudstyr. Men hvad skal man drikke til poker?
Det er jo en aften, hvor man spiller et spil, der handler om at have fat i de bedste kort. Så der er naturligvis nogle, der foretrækker at drikke øl til poker, fordi det er en forfriskende drik, der ikke sætter for meget fut i hjernen. Men der er også dem, der foretrækker at drikke whisky til poker.
Whisky er jo en af de klassiske spil- og festdrinks, og det er ikke uden grund. Whisky kan nemlig være med til at sætte stemningen for aftenen, og det er jo ikke uden grund, at man siger, at man skal drikke med måde, når man spiller poker.
Det er ikke kun øl og whisky, du kan drikke til poker. Du kan også drikke vin, Champagne eller cocktails. Det er jo helt op til dig, hvad du foretrækker at drikke. Men husk at have nok at drikke til alle dine gæster, så de ikke bliver tørstige. Og husk at have nogle gode whisky tilbud på lager, så der er noget for enhver smag.

Whisky til den kræsne

Hvis du skal holde pokeraften med dine venner, er der helt sikkert nogle, der er mere kræsne end andre, når det gælder whisky. Der kan være dem, der foretrækker single malt, mens der er andre, der foretrækker at blande whisky med cola. Men der er også dem, der foretrækker at prøve noget nyt, og dem kan du sætte til ved bordet med noget rå whisky. Det er nemlig ikke alle, der er klar over, at rå whisky er noget, man kan drikke.

Hvad drikker man til poker?

Noget, der er helt op til dig, når du skal holde pokeraften, er, hvad du vil servere. Men du skal huske at tænke på, at det skal være noget, der kan holde på gæsterne i flere timer, så de ikke behøver at gå på kompromis med deres spil for at få noget mad. Derfor er det oplagt, hvis du serverer noget, som kan spises med den ene hånd, så du ikke behøver at gå glip af nogle gode kort.

Oversigt over gode whisky til poker

Når du skal holde pokeraften, skal du huske at have noget whisky, der passer til enhver smag. Der kan være dem, der foretrækker en klassisk blended whisky som Johnnie Walker Red Label, mens der er andre, der foretrækker en mere kraftig whisky som Laphroaig. Men uanset hvilken type whisky dine gæster foretrækker, kan du finde nogle gode whisky tilbud, så alle føler sig velkomne til aftenen.