Fleece er Løsningen på Det Danske Vejr

0
118

I det store hele, har vi ikke rigtigt noget at brokke os over her i Danmark. Vi er uden tvivl et af de tryggeste og mest sikre steder på kloden. Vi bliver ikke ramt af tsunamier eller andre katastrofale vejrfænomener. Vi har et socialt sikkerhedsnet som er blandt de absolut stærkeste i hele verden. Der bliver koldt om vinteren, men ikke nær så slemt som i Norge eller på Nordpolen. Der bliver en god temperatur om sommeren, men det fører sjældent til alvorlige solstik eller lignende. Set udefra er Danmark altså rent og skært paradis.

Men nu er det jo engang sådan, at vi danskere også er mennesker. Bare fordi vi har det rigtigt godt relativt til mennesker i andre lande, så betyder det jo ikke, at vi har mistet vores evne til at brokke os. Det er da også kun en god ting: hvis folk ikke var i stand til at identificere problemer, og finde løsninger på dem, så ville vi ikke have det nær så godt som vi nu engang har det. Det er ved at udpege problemerne, tale om dem, og finde frem til løsninger, at vi forbedrer vores liv og vores land.

Derfor er jeg glad for at se, at danskerne stadig formår at brokke sig. En af de ting, som der er rigtigt meget dansk brok omkring, er det danske vejr. Som sagt er det hverken hundekoldt eller overdrevent varmt: det er ikke der, problemet ligger. Det danske vejr er derimod irriterende uforudsigeligt. Vi kan godt sige nogle ting om sæsonerne generelt: sommeren er typisk varm, og vinteren er typisk kold. Forår og efterår har deres egen charme, men har generelt det mest omskiftelige vejr. Selv om sommeren kan man dog blive ramt af en kold eller våd dag, og om vinteren kan man nogle gange have helt blå himmel.

Når man ikke kan forudsige hvordan vejret udspiller sig på en given dag, så er det svært at klæde sig korrekt på til den. Det er ikke et alvorligt problem: men det er alligevel noget af det, der går rigtigt mange af os på.

Heldigvis er der en god løsning: Fleecetrøjer. Med en fleecetrøje er man klædt på til næsten hvad som helst. Hvis der er koldt, så holder fleece-jakken én varm, uden at den vejer eller fylder for meget. Bliver der pludseligt varmt, så kan fleecetrøjen lynes ned, eller bindes rundt om maven. Kombinerer man fleecetrøjen med en tynd regnfrakke, så er der faktisk ikke noget dansk vejrfænomen, som man ikke kan klare!

Så måske det er på tide, at vi finder noget andet at brokke os over? Det er ikke rigtigt muligt at ændre på det danske vejr, men takket være fleece behøver vi ikke at gøre det. Vi kan nøjes med at ændre på, hvad vi tager på af tøj, og så er vejret pludseligt ikke et problem længere!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here