Diskret liste, der får dit loft op i det høje C

0
458

Det der gør-det-selv, det er noget vi alle holder af. I større eller mindre grad. De fleste kan godt finde ud af at sætte en hylde op på væggen, uden at ødelægge begge dele. En fuglekasse er heller ikke så svært at det gør noget. Mange har bygget både redskabsskur og carport på grunden. Maling eller lakering af gulve klarer de flest af os også nemt. Etablering af nye lofter er måske lidt mere krævende, men det kan sagtens lade sig gøre.

Hvis du har lavet et nyt loft derhjemme, med gips eller lister, så er det altid perfekt at slutte af med en skyggeliste hele vejen rundt. Det giver en superflot indramning af loftet og danner en smuk overgang til væggene. Ligesom fejelister lige giver det sidste til et nyt gulv, så får en skyggeliste loftet helt op i det høje C. Det bliver smukt og ser prof ud, og det egner sig godt i alle rum. Et loft, der indrammes af en skyggeliste, er en smuk løsning og let at lave selv.

Smukt i smig

Hvis du køber en smigvinkel sammen med din skyggeliste, så kan du save listen ud i vinkler, der passer sammen. Det ser virkelig smukt ud, når hjørnerne mødes på sådan en fin måde. Det er uhyre let at gøre, faktisk næsten lige så let som hvis du bare savede din skyggeliste over på normal vis. Og du kan let få brug for din smigvinkel en anden gang. Sådan en er altid god at have for gør-det-selv-personen.

Og er der noget bedre end at stå og beundre sit eget værk, når man er færdig? Det er det halve af fornøjelsen ved at gøre det selv. Den anden halve er naturligvis glæden over at have sparet en håndværkerregning.

Gode råd er gratis

Hvis du har et lille byggeprojekt som du skal købe ind til, men ikke helt har klarhed over, så spørg på byggemarkedet. Også gerne online hos Stark. Her står der altid kyndige folk parat til at hjælpe. Du skal jo godt i mål med dit projekt, ikke?