Bestil en tilstandsrapport

0
145

Hvis du er i gang med at sælge din bolig, kan det være værd at overveje bestilling af en tilstandsrapport. Det er frivilligt, om man ønsker at få lavet en tilstandsrapport. Dog er der et par fordele ved det. For eksempel kan man undgå at ende med at stå til ansvar for noget, som kunne have været undgået.

Er en tilstandsrapport livsnødvendig, når man sælger bolig? Svaret er nej. Det er helt frivilligt, om det er noget man gerne vil bestille. Fordelene ved at få udarbejdet en rapport kan læses her. Det skal være en god oplevelse at sælge sin bolig. En bolig kan være en meget personlig og betydningsfuld ting. Derfor kan det føles godt med en god afslutning, når den skal sælges.

Videresælg trygt din bolig

Hvad er en tilstandsrapport egentlig? Tilstandsrapport er noget, man kan bestille, når man er ved at sælge sin bolig. Det er ret fornuftigt at gøre dette. Fordi når man sælger en bolig, står man faktisk til ansvar for fejl og mangler i op til 10 år efter salg. Med tilstandsrapporten bliver man fritaget for dette ansvar.

Der er mange ting, som man skal være i orden ved salg af bolig. Hvis man alligevel køber en tilstandsrapport, bør man desuden få lavet en elinstallationsrapport. Vil man være helt dækket kan man derudover supplere med en ejerskifteforsikring. Det er nemt at gøre. Det kræver blot et par klik på internettet.

Mange forskellige forsikringer

Det kan virke forvirrende med de mange forskellige rapporter, man burde få udarbejdet. Elinstallationsrapporten sikrer, at der er styr på elinstallationerne i ejendommen. Derved sikrer man sig, at man som sælger fraskriver sig ansvar for fejl. Køber er sikret en tryg bolig. Sidst kan man få lavet en ejerskifteforsikring.

Pakkeløsning

En ejerskifteforsikring kan udarbejdes efter færdiggørelse af tilstands- og elinstallationsrapporten. Denne forsikring sørger for, at man er 100% sikret. Skjulte fejl og mangler der ikke er at finde i tilstandsrapporten, skrives på her. BoTjek anbefaler, at man bestiller en pakkeløsning. Derved får man alt det vigtige med. Både køber og sælger kan følge sig trygge. Få hjælp af BoTjek i dag.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here